9 delni set revolucionarnih vakuumskih pokrovov

33.80 16.90

50%

Shrani: 16.90 €

Vakuumska pokrovka je nova revolucionarna pokrovka izdelana iz silikona. Je lahka in fleksibilna in se prilega vsaki posodi. Pokrovka na posodi ustvari vakuum in s tem nepredušnost zraka. Hrana bo z uporabo te pokrovke svojo svežino ohranila dlje časa. Primerna je za uporabo v zamrzovalniku, v navadni pečici in mikrovalovni. Lahko jo očistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Oglejte si video

Ni na zalogi

Šifra: 000209 Kategorija:

Social media

Opis

Vakuumska pokrovka je nova revolucionarna pokrovka izdelana iz silikona. Je lahka in fleksibilna in se prilega vsaki posodi. Pokrovka na posodi ustvari vakuum in s tem nepredušnost zraka. Hrana bo z uporabo te pokrovke svojo svežino ohranila dlje časa.

Primerna je za uporabo v zamrzovalniku, v navadni pečici in mikrovalovni. Lahko jo očistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Namestitev pametne pokrovke je izjemno enostavna ne glede na obliko, velikost ali globino posode. Pokrovke onemogočajo pritok zraka v posodo, kar pomaga ohranjevati svežino in okus shranjene hrane. Pokrovke so tudi izjemno odporne na pritisk in udarce.

  • 100 % vakuumsko tesnjenje
  • ohranjeno svežino hrane
  • odličen pripomoček za vsako gospodinjstvo
  • pokrovke, ki se prilegajo vsem materialom in oblikam

Set hermetičnih pokrovov vsebuje 9 hermetičnih pokrovov ki so različnih velikosti.