9-v-1 MULTIFUNKCIJSKI REZALNIK S POSODO IN CEDILOM

20.90

Pripravljate večerjo za prijatelje ali družino? Želite, da so zelenjava, sadje, kruh, sir ali salama narezani na enake rezine?

Vsaka kuhinja preprosto mora imeti multifunkcijski rezalnik s posodo in cedilom 9v1!

 

Šifra: WS0030 Kategoriji: ,

Social media

Opis

9-v-1 MULTIFUNKCIJSKI REZALNIK S POSODO IN CEDILOM

Pripravljate večerjo za prijatelje ali družino? Želite, da so zelenjava, sadje, kruh, sir ali salama narezani na enake rezine? Vsaka kuhinja preprosto mora imeti multifunkcijski rezalnik s posodo in cedilom 9v1!

Ta edinstveni rezalnik ima toliko funkcij, da z njim lahko nadomestite kar 9 drugih kuhinjskih pripomočkov. Ima 7  snemljivih  ostrih rezil, ki omogočajo rezanje in ribanje na različne oblike in velikosti živil, čisto po vaši izbiri. Teh rezil ne boste nikoli založili ali iskali po predalnikih, kajti prejmete tudi posodico za shranjevanje rezil.

Pod rezalnikom je posoda z vrtljiv cedilom in ročajem, ki omogoča  da odcedite hrano, brez strahu da bi vam ta zdrsnila v korito. Samo nagnite posodo, operite in odcedite živila. Posodo in cedilo lahko razstavite, in ju oporabljate ločeno. Posode ima na dnu perice, ki zagotavljajo da posoda trdno in stabilno stoji na vseh drsečih površinah.

Prejmete tudi držalo za živila oz. ščitnilk za prste, ki poskbi, da se pri rezanju ali ribanju ne bi poškodovali. Deluje tako, da na bodice nataknete željeno hrano, in pričnete z rezanjem.

To še ni vse! Zraven vsega naštetega prejmete tudi ročni lupilnik sadja in zelenjave, da lahko odstranite lupino in kasneje narežete živila na rezalniku. Rezalnik ima neskončno možnosti uporabe. Pripravite različne solate, sadje za sladice, pečeno zelenjavo, krompir za cvrtje, prigrizke za otroke in mnogo več!

Image Image