Brezžični Polnilec Za Pametni telefon z LED Lučjo

15.40

Vas motijo zavozljani polnilci za telefon in kaos s kabli na vaši mizi? Poleg tega pa se vaš telefon predolgo polni? Napolnite svoj telefon brez odvečnih kablov in polnilcev!

Preizkusite brezžični polnilec za telefon z hitrim in varnim načinom polnjenja vaših mobilnih naprav.

Oglejte si video

Šifra: WS0058 Kategorija: Oznaka:

Social media

Opis

Brezžični Polnilec Za Pametni telefon z LED Lučjo

Vas motijo zavozljani polnilci za telefon in kaos s kalbi na vaši mizi? Poleg tega pa se vaš telefon predolgo polni? Napolnite svoj telefon brez odvečnih kablov in polnilcev!

Preizkusite brezžični polnilec za telefon z hitrim in varnim načinom polnjenja vaših mobilnih naprav. Brezžični polnilec deluje na podlagi indukcijske tehnologije (QI), ki poskrbi za hitro in varno napolnjen telefon. Preprosto položite vašo mobilno napravo na postajo in polnjenje je že v  teku.

Ta priročen in kakovosten polnilec ima tudi LED lučko, ki spreminja barvi. Kadar boste položili telefon na polnilec, se bo LED lučka obarvala modro, kar oznanja polnjenje, ko pa telefona ne boste polnili, bo ta svetila rdeče.

Prejmete tudi USB kabel za micro USB, ki ga lahko vključite v računalnik, in tako ne potrebujete stenskega adapterja za polnjenje.

Z brezžičnim polnilcem za telefon lahko napolite naprave, kompatibilne z Androidom in iOS operativnim sistemom (Samsung, LG, iPhone…).

Podrobnosti:

  • Input: 5V/ 2A
  • Output: 5V/1A
  • Približne mere: 10cmx10cmx10cm
Image