Ognjičeva krema z arniko 250ml + Pinceta z LED lučjo

30%
Shrani: 5.99 €

19.89 13.90

Vaš obraz bo izgledal mlajše, bogatejše in sijoče, predvsem pa urejeno. V tej ekskluzivni ponudbi prejmete Ognjičevo kremo z arniko 250ml in Pinceto z LED lučko, ki bo poskrbela, da bodo vaše obrvi in dlačice na obrazu izginile in tako dopolnile popoln izgled za zdrav videz kože.

Šifra: WS0128 Kategorija:

Social media

Opis

Naj bo vaša koža polna življenja, zdrava predvsem pa obogatena s hranilnimi snovmi, kot je ognjič. Krema je primerna za vse tipe kože: mastno, suho in normalno kožo. Priporočeno je, da jo na obraz nanašate v vseh letnih časih. Deluje kot zaščita pred soncem (UV žarki), ob enem pa v suhem zimskem času pomaga zaceliti razpokane in suhe ustnice, ter ohranja kožo navlaženo in prožno. Priporočamo jo predvsem ljudem, ki se spopadajo s suho in razdraženo kožo.

Ob svilnato gladki koži pa seveda ne gre brez urejenih obrvi in odstranjenih dlačic na obrazu. Uredite si obrvi, dlačice okrog nosu in nad ustnicami, samo v nekaj minutah, predvsem pa natančno in precizno, za kar poskrbi LED lučka na pinceti, ki osvetli območje odstranjevanja. Pinceto z lučko lahko uporabljate tudi za odstranjevanje vraščenih dlak in osvetlite predel odstranjevanja za boljšo vidljivost.

Podrobnosti:

  • Uporaba kreme: V tankem sloju nanesemo na prizadete dele kože, po potrebi tudi večkrat na dan
  • Količina: 250ml
  • Proivajalec: Apotheker’s, Nemčija
  • LED lučka deluje na baterije (3xLR41)
  • Velikost pincete: 10cm