Pametna zapestnica za šport

29.90

S pametno zapestnico si lahko izmerite srčni utrip in krvni tlak kadarkoli in kjerkoli. Zraven tega je na voljo še veliko drugih funkcij s katerimi lahko spremljate svojo telesno aktivnost; oksimeter (merilnik kisika v krvi), števec kalorij, ura in štoparica, merilec korakov,  prikaz sporočil in opomnik klicev, merilnik razdalje in prikaz kakovosti spanca.

Modno in elegantno zapestnico je mogoče povezati s pametnim telefonom (Andriod in Apple) preko Bluetooth brezžične tehnologije, kar vam dodatno izboljša uporabniško izkušnjo. Priročno zapestnico lahko brez skrbi uporabljate tudi med kopanjem v bazenu, umivanjem rok ali v dežju, saj je vodoodporna.

Šifra: WS0148 Kategoriji: ,

Social media

Opis

SLEDITE SVOJIM AKTIVNOSTIM

Spremljajte svoje telesne aktivnosti (merite korake, čas, kilometrino, porabljene kalorije). Vsestranska zapestnica vam omogoča, da si lahko takoj izmerite srčni utrip, nasičenost krvi s kisikom in krvni pritisk. Zraven tega so na voljo funkcije: opomnik klicev, sporočila in ura ter štoparica.

Zapestnico lahko povežete preko Bluetooth-a, s pametnimi telefoni Android (operacijskega sistema Android 4.4 ali višje), in Apple (operacijskega sistema IOS8 ali višje) in s tem spremljajte svoje aktivnosti preko pametnega telefona.

 

Za še boljšo uporabniško izkušnjo prenesite aplikacijo “Wearfit” na svoj mobilni telefon, in tako spremljajte svoje aktivnosti tudi preko telefona. Navodila za prenos aplikacije so priložena v navodilih za uporabo.

 

SPREMLJA VAS POVSOD

Ura je eden izmed najboljših spremljevalcev pri športnih aktivnostih in vsakodnevnih obveznostih. Zaradi svojega klasičnega, modernega in unikatnega videza je primerna za moške, ženske in otroke.

Zahvaljujoč vodoodpornosti, ki dovoljuje, da uro potopite do največ 1 metra globine za največ 30 minut, boste uro lahko obdržali na zapestju tudi med aktivnostmi v vodi.

 

 

NE ZAMUDITE KLICEV IN SPOROČIL

Ko je pametna zapestnica povezana s telefonom preko tehnologije Bluetooth, bo ob vsakem klicu začela vibrirati, sporočila pa je mogoče prebrati celo na zaslonu zapestnice.

 

SPECIFIKACIJE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zapestnica je resnično nepogrešljiv osebni pripomoček, saj ima vse funkcije, ki jih potrebuješ, zato jo zares morate imeti.