Pohodne palice s kompasom

19.90

Ponujamo vam kvalitetne pohodne palice, ki imajo ročaj iz nedrseče gume in vidia konico ter krpljice premera 50mm. Se lepo prilegajo dlani in so nastavljive po višini do 135 cm. So lahke, aluminijaste, tridelne teleskopske palice za pohodništvo.

Oglejte si video

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Social media

Opis

Pohodne palice so del standardne opreme za številne pohodnike. Razlogi zakaj, so preprosti: povečajo stabilnost in podporo na vseh vrstah terena.

Rekreacija v naravi je zdrava oblika rekreacije in užitek je zagotovljen! Ko se sprehajate po mestu, po gozdu ali po hribih naj bodo pohodniške palice vas zvesti spremljevalec!

Z njimi boste okrepili celotno telo, pokurili več kalorij in lahko jih uporabljate na vseh površinah in v vseh vremenskih pogojih.

Ponujamo vam kvalitetne pohodne palice, ki imajo ročaj iz nedrseče gume in vidia konico ter krpljice premera 50mm. Se lepo prilegajo dlani in so nastavljive po višini do 135 cm. So lahke, aluminijaste, tridelne teleskopske palice za pohodništvo. Imajo vgrajen blažilec tresljajev. Podaljšan ročaj je namenjen prečkanju strmih predelov v katerih zgornjo palico primemo nižje, da si olajšamo gibanje.

Naj bodo vaši pohodi s pohodnimi palicami lažji.